Hiba
  • "Couldn't resolve host 'query.yahooapis.com'" in module "mod_kweather"

    "Couldn't resolve host 'query.yahooapis.com'" in module "mod_kweather"

    "Couldn't resolve host 'query.yahooapis.com'" in module "mod_kweather"

    "Couldn't resolve host 'query.yahooapis.com'" in module "mod_kweather"

Dinnyés József dedikálás

2014. július 17-én Dinnyés József dedikál 10.00-16.00 között a GYIK Rendezvényház I. emeletén.

Kaiser László - Dinnyés József, a daltulajdonos
Életinterjú dokumentumokkal

"Beszélgettünk és beszélgettünk. Szabadon, csapongva, barátilag. Hosszú-hosszú évek óta ismerem Dinnyést, ez amolyan munkába forrt barátság. Az emberek nem csupán lakva, de közös munkában is alaposan megismerik egymást. Soha nem csalódtam benne. A találkozásokkor megkezdett beszélgetések szülték az ötletet: üljünk le nálam többször, alaposabban folytatni és összerakni a megkezdetteket. Legyen beszélgetéssorozat, aztán legyen könyv. Jóska arról szól, amiről akar, én meg kérdezek mint barát, kortárs és krónikás. Szeretettel, mert csak így lehet, csak így érdemes..." - Kaiser László

Hungarovox, 2013. (2200.-)

Dinnyés József - Dalaim 45 éve
DVD-ROM

1400 énekelt verset DVD-n tartalmaz a kiadvány: 300 költő alkotása 500 év irodalmából iskolai és közkönyvtárak számára. Nemcsak tankönyvi segédletként alkalmazható az általános és középiskolai (irodalom)oktatásban.
Ez a DVD olvasókörök, bibliakörök, honismereti-helytörténeti körök, szabadiskolák, művelődési egyesületek ugyancsak nagy haszonnal "lapozgathatnak". Az egyre gazdagabb tartalommal bíró múzeumpedagógiai műhelyek érdeklődésére is érdemes számítani.
A vers dallama és a dalok versei értelmi és érzelmi küldetést teljesítenek. Egyszerű eszköz a dal, de könnyebb vele célhoz érni. A cél a műben rejtőző üzenet felfedeztetése.

Aranyalmás Kiadó, 2013. (12 000.-)